Miejska Polityka Społeczna

Miejska Polityka Społeczna

zapytanie ofertowe dot. cateringu na spotkanie miedzynarodowe

Increase Normalny Decrease
Prześlij innym
opublikowany: środa, 31 października 2012 - 10:00, luliasz

Zwracamy się z prośbą o przedstawienie swojej oferty na poniżej opisany przedmiot zamówienia:


W związku z realizacją przez Biuro Pomocy i Projektów Społecznych m. st. Warszawy projektu „Innowacje na rzecz Aktywnego Starzenia się” w ramach programu INTERREG IVC współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego zwracamy się z prośbą o przedstawienie swojej oferty na poniżej opisany przedmiot zamówienia.

 

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie poczęstunku na stojąco w dniach 12-13 listopada 2012 r w ramach spotkania i warsztatów międzynarodowych „Innowacje na rzecz Aktywnego Starzenia się” DAA.

 

Zakres zamówienia obejmie:

Przygotowanie poczęstunku dla 35 osób dnia 12 listopada 2012 roku oraz dla 55 osób dnia 13 listopada 2012 roku.

 

Zakres zamówienia na każdy dzień obejmie:

1. Dwie przerwy kawowe:

  • Napoje gorące: kawa, herbata, dodatki (mleko, cukier, cytryna)
  • woda gazowana ( min. 0.33 l/osobę) i niegazowana ( min. 0.33 l/osobę), soki owocowe 3 rodzaje o pojemności 0,3-0,5 l/os. lub dzbanki
  • ciasteczka min. 150 g/osobę

2. Lunch:

  • ciepłe danie (zupa, drugie danie: mięsne i wegetariańskie do wyboru), sałatki warzywne  (min. 2 rodzaje min. 150 g/osobę),
  • napoje (kawa, herbata, woda, soki owocowe).
  • Desery: krojone ciasta (w papilotach), świeże owoce
  • Kwiatowa dekoracja stołu

 

Oferta musi zawierać cenę brutto za całość wykonanego przedmiotu zamówienia oraz propozycję menu.

 

Kryterium oceny ofert

Cena 100 %

 

Inne istotne warunki zamówienia:

  • Przedstawienie propozycji menu na etapie składania oferty.
  • Przygotowanie i dowóz poczęstunku.
  • Zapewnienie obsługi kelnerskiej wraz ze sprzętem (zastawa porcelanowa, stoły koktajlowe, obrusy, serwetki, sztućce, szkło).
  • Transport wraz z obsługa techniczną, montaż, demontaż, wywóz śmieci
  • Zamawiający wskaże Wykonawcy dokładny zakres godzinowy oraz miejsce przygotowania poczęstunku na terenie m. st. Warszawy.

 

Miejsce i termin składania ofert

Oferty należy przesłać do dnia 5 listopada 2012 do godziny 10.00 (decyduje data wpływu).

na adres mailowy ext.luliasz@um.warszawa.pl lub faxem na numer: +48 22 443 14 42 lub osobiście w Biurze Pomocy i Projektów Społecznych ul. Niecała 2 p. 6, Warszawa w godzinach pracy Biura.   

 

Uwagi

Dopuszcza się zamówienia uzupełniające.

 

Przedmiot zapytania jest realizowany w ramach projektu „Innowacje na rzecz Aktywnego Starzenia się” DAA programu INTERREG IVC współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.

Załączniki

  1. 1.
    zapytanie ofertowe dot. cateringu
    (plik: catering.pdf, file size: 53.06 KB)
    Pobierz